AUGUSTINIAN este furnizorul dumneavoastra pentru piscine, hidromasaj, sauna si solarii profesionale.
Asiguram consultanta pentru identificarea solutiilor potrivite nevoilor fiecarui proiect. Service pentru proiectele deja existente, accesorii si piese de schimb.
Colaboram cu brand-uri consacrate si de prestigiu in industria accesoriilor si echipamentelor pentru piscine, saune si solarii. Calitatea este foarte importanta pentru noi deoarece asigura satisfactia clientilor nostri.

Va invitam sa ne contactati pentru informatii, intrebari sau doar consultanta. Stim ca este o decizie importanta si suntem alaturi de dumneavoastra de la idee pana la punerea in functiune.

Beneficiind de avantajele produselor serviciilor oferite de AUGUSTINIAN veti fi foarte multumiti.

Suntem siguri de asta!

Cu o echipa tanara si dinamica, capabila de a face fata celor mai indraznete cerinte, oferim clientilor solutii valoroase prin: echipamente de calitate, tehnologii eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect si confidentialitate.
Comunicarea deschisa si precisa intre angajati si clientii societatii ne ajuta sa dobandim nivele ridicate de performanta in calitatea serviciilor, ajutate de experienta dobandita de-a lungul timpului.

Acestea ne permit ca, pentru fiecare client sa oferim servicii de inalta calitate, la un pret corect.